Спорт

Команда Слобожанського ліцею – переможці обласного етапу з футзалу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

29.05.2024 12:29
111 Спорт

28 травня в місті Дніпро пройшов обласний фінал «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Загалом 36 учнівських команд та 5 видів спорту.

Футболісти Слобожанського ліцею стали одними серед чотирьох фіналістів на змаганнях із футзалу серед учнів 5 – х класів. За першість також боролися школярі з міста Дніпро, Кривого Рогу та Першотравенську.

Слобожанські хлопці у півфіналі обіграли команду Кривого Рогу з рахунком 2:0, а у фіналі здобули перемогу, обігравши команду Першотравенська з рахунком 5:3! 

Вітаємо чемпіонів: Єгора Заболотнього, Владислава Олійника та Марка Шамрай ( 5-Р клас), Тимура Раденко (учень 5-Б класу), Віталія Любашевського (учень 5-В класу), Дениса Ємченко (учень 5-Г класу), Дмитра Міщенко (учень 5-Д класу), Яромира Бріт (учень 5-А класу) та вчителя фізичної культури Юрія Дудинця.

Чудовий настрій, спортивний азарт, товариські стосунки і надзвичайно позитивна атмосфера панувала на спортивній арені як серед гравців, так і серед вболівальників. Під час футбольних поєдинків футболісти демонстрували свою спортивну майстерність, витривалість, спритність, наполегливість та силу єдності.

Вітаємо Слобожанських спортсменів з перемогою, пишаємося та бажаємо перемоги в наступному етапі – вже на всеукраїнських змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org