Новини

З Днем поліцейського офіцера громади

28.05.2024 10:37
149 Новини

В Степовому пройшов святково - розважальний захід до Дня поліцейського офіцера громади. 

#Я ТУТ — ці слова стали девізом поліцейських офіцерів громади, які вже п'ять років стоять на варті порядку Слобожанської громади, щоб захищати та оберігати.

Професія поліцейського офіцера громади вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже саме від вміння невідкладно приймати правильні рішення залежить спокій усіх мешканців громади.

З професійним святом поліцейських офіцерів привітали діти Степнянського ліцею, подарувавши свої малюнки, з любов’ю до важливої професії. Офіцери громади в свою чергу провели для учнів цікаву лекцію про безпеку. Розповіли, як поводитися біля води влітку, як правильно переходити пішохідний перехід та що робити, якщо знайдете невідомий предмет. Також діти мали можливість посидіти в поліцейських машинах, приміряти бронежилет, каску та потримати в руках автомат.

Дякуємо поліцейським офіцерам Слобожанської громади за професіоналізм та вагомий внесок у безпеку громади. Бажаємо, щоб ваша мужня і самовіддана праця знаходила щиру вдячність, довіру в серцях мешканців громади. Професійних успіхів, натхнення та невичерпної наснаги в правоохоронній діяльності на благо Слобожанської громади.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org