Спорт

Спортивна сім’я Слобожанської громади стала призеркою на обласних змаганнях

27.05.2024 14:07
228 Спорт

26 травня сім’я з Балівки : Олександр, Юлія та донька Аніта Погрібні взяли участь  в обласному етапі змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Змагання пройшли на базі обласного ЦФЗН «Спорт для всіх», а саме в спортивному комплексі «Олімпія». Під керівництвом заступника директора обласного комунального закладу «Спорт для всіх», заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Сергія Тімарєва, за підтримки заступника начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської військової облдержадміністрації Андрія Панченка і заступника начальника управління соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Юрія Петренка. Підтримували Слобожанську команду директор КЗ ССЦФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Нечипорук та його заступниця Марина Герун.

У змаганнях взяли участь 14 найкращих команд з різних територіальних громад Дніпропетровщини, загалом 42 учасники. Програма заходу включала в себе 7 вправ, у яких кожну родину оцінював окремий суддя.

За підсумками суддівської комісії, Слобожанська спортивна сім’я виборола призове 3 місце. Турнірна таблиця виглядала наступним чином:
1 місце – Тернівська ТГ
2 місце – Новомосковськ
3 місце – Слобожанська ТГ
4 місце – Межівська ТГ
5 місце – Чернеченська ТГ
6 місце – Ілларіонівська ТГ
7 місце – Верхівцівська ТГ
8 місце – Троїцька ТГ
9 місце – Дніпровська ТГ
10 місце – Новомосковськ
11 місце – Піщанська ТГ
12 місце – Кривий Ріг ТГ
13 місце – Васильківська ТГ
14 місце – Широківська ТГ

Вітаємо сім’ю Погрібних з призовим місцем, пишаємося спортивними досягненнями та бажаємо успіхів на всеукраїнському етапі змагань, що незабаром пройдуть у місті Київ.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org