Охорона здоров’я

Завершується реконструкція будівлі під розміщення Слобожанської амбулаторії сімейної медицини

24.05.2024 08:00
199 Охорона здоров’я

У Слобожанській громаді завершується реконструкція громадського будинку за адресою вул. Будівельників, 3 під розміщення Слобожанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Реалізація проєкту здійснюється у рамках співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій, за кошти Уряду Німеччини, що надаються через Німецький банк розвитку KfW, та на умовах співфінансування з бюджету громади. 

Станом на сьогодні завершено будівництво прибудови під ліфт, зовнішні оздоблювальні роботи по фасаду та цоколю будівлі, майже завершені внутрішні роботи на двох поверхах та в укритті, встановлене сантехнічне обладнання, бойлери, рекуператори, кондиціонери. 

Здійснюється монтаж ліфта, облаштування пандусів, ґанку та піддашків. Завершуються роботи з влаштування пожежної та охоронної сигналізації, відеоспостереження.  

За рахунок коштів громади закуплено нові меблі та розпочато їх зборку.

Протягом наступних тижнів планується завершити роботи з благоустрою території біля амбулаторії, а саме: завершити улаштування плитки, зелених зон, встановити лавочки для відвідувачів, велопарковку.    

Відкриття амбулаторії попередньо планується наприкінці червня.

Запрошуємо усіх жителів громади, що не мають укладеної декларації із сімейним лікарем, до Слобожанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка зараз розташована за адресою: селище Слобожанське, вул. Будівельників, 12, т. +38 (097)825-49-44 для укладання декларацій та отримання якісної медичної допомоги у сучасних умовах.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org