Освіта

Малеча Слобожанського «Дивосвіту» висадила дерево на згадку

23.05.2024 12:18
149 Освіта

Ми в «Дивосвіті» дерева посадили

Щоб птахи за вікнами раділи,

Щоб спокійно дихалось планеті

Щоб сонцю усміхались в «Дивосвіті» діти…

Висаджування дерев – це не лише корисне, але і захоплююче заняття. У сонячний травневий день діти старшої логопедичної групи “Зірочки” разом з батьками  на пам’ять про себе та роки проведені у садочку “Дивосвіт” власноруч висадили саджанець фундука “Косфорд”.

Наші вихованці, педагоги, робітники ЗДО та їхні батьки отримали задоволення від участі у висаджуванні молодого деревця фундука “Косфорд”, адже вони посадили «Дерево майбутнього», бо їхня праця буде оцінена з роками. Пройде час, діти виростуть, а разом з ними й саджанець перетвориться на красиве, могутнє дерево і обов’язково дасть плоди – горішки.  В пам’яті дітей залишаться приємні спогади про найкращі роки, які пройшли у рідному садочку «Дивосвіт». Адже це чудово, коли дитина, ставши дорослим, зможе сказати: «Це дерево посадив я сам!»

Дерево посаджене малечею приноситиме радість багатьом поколінням інших діточок, які відвідуватимуть  наш чарівний заклад. А можливо, хтось з вихованців у дорослому віці буде приводити у садочок вже своїх дітей та покаже власноруч посаджене дерево.

Адміністрація закладу щиро дякує дітям, батькам, педагогам групи «Зірочки» за такий прекрасний подарунок нашому закладу!

 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org