Освіта

В Слобожанському пройшло свято для школярів

21.05.2024 16:06
196 Освіта

17 травня до Міжнародного Дня сім’ї і Дня матері в Слобожанській початковій школі пройшло родинне спортивне свято «Мами, дочки і синочки». Учасники свята – спортивні команди 1-х класів. Кожна команда – це дві мами, дочка і синочок. 

Перед змаганнями усіх учасників запросили на розминку – веселу руханку, яка зарядила учасників позитивом і гарним настроєм. Вчителі фізкультури підготували веселі естафети і конкурси з різним спортивним інвентарем. Команди завзято боролися за перемогу, демонструючи спритність, влучність, кмітливість та зібраність. Результати змагань оцінювали професійні тренери комунального закладу «Слобожанський селищний центр фізичного виховання населення «Спорт для всіх» Юрій Дудинець та Ілля Дейнеко. 

Уболівальники активно підтримували команди. Лідери весь час змінювалися. Переможців визначила остання естафета. 

Свято завершилося танцювальним флешмобом за участі всіх присутніх. 
За результатами змагань перемогу здобула команда 1-Д класу, ІІ місце виборола команда 1-А класу, ІІІ призове місце – у команди 1-Р класу. Також школярі отримали заохочувальні нагороди у номінаціях: «Найвлучніша команда» - 1-А клас,  «Найактивніша команда» - 1-Б клас, «Найспритніша команда» - 1-Г клас, «Найдружніша команда» - 1-Д клас.

Усі учасники спортивних змагань отримали грамоти і корисні подарунки для творчості від недільної школи «ILIOS» та  протоієрея Сергія Крамаренко, настоятеля парафії Святої Великомучениці Варвари селища Слобожанське.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org