Новини

У Слобожанській громаді адміністратори ЦНАП відзначають професійне свято

06.09.2023 08:00
245 Новини

6 вересня 2012 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про адміністративні послуги», яким започатковано принцип відкритості та прозорості, оперативності та своєчасності, організації доступності та зручності надання адміністративних послуг для суб'єктів звернень.

На виконання Закону було розпочато створення мережі центрів надання адміністративних послуг.

У Слобожанській територіальній громаді ЦНАП урочисто відкрили в травні 2016 року.

На 1 вересня 2023 року перелік містить 275 адміністративних послуг, які через ЦНАП надають структурні підрозділи та територіальні органи центральних органів виконавчої влади. Варто зазначити, що на час відкриття Центру надавалося 70 видів послуг.

У травні 2019 року утворено віддалене робоче місце адміністраторів ЦНАП села Степове.

З січня 2021 року розпочали працювати віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП в селах Партизанське, Балівка, Олександрівка та Василівка.

На сьогодні обслуговування громадян у ЦНАП в смт Слобожанському забезпечують 10 адміністраторів та по 2 адміністратори в територіальних підрозділах ЦНАП Степового, Балівки, Партизанського, Олександрівки та Василівки, де у комфорті та без черг громадяни отримують необхідні послуги, оформлюють ID-картки та закордонні паспорти, соціальні виплати, відкривають бізнес, реєструють право власності на майно, обмінюють права на авто тощо.

З нагоди професійного свята – Дня адміністратора ЦНАП – вітаємо адміністраторів та усіх, хто причетний до надання адміністративних послуг. Нехай робота на благо громади приносить вам лише задоволення і натхнення у праці, нехай кожен день буде сповнений радістю і гарним настроєм!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org