Новини

В Слобожанській громаді продовжує свою роботу БО «Надія і житло для дітей»

21.05.2024 08:39
170 Новини

Благодійна організація «Надія і житло для дітей» в Україні спрямована на створення необхідних передумов для реформування системи дітей та захисту їхніх прав – розробку та впровадження моделей послуг з підтримки сім’ї, попередження відмов батьків від дітей, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, відпрацювання комплексних підходів до здійснення деінституціалізації.

У рамках реалізації проєкту «Заходи гуманітарної допомоги і підтримки для зміцнення системи захисту та опіки дітей України», що реалізується разом з Save the Children за підтримки Європейського Союзу на території Слобожанської громади проводиться робота мобільної бригади БО «Надія і житло для дітей».

У складі бригади працюють логопед та психолог, які надають батькам з дітьми кваліфіковані консультації та психологічну підтримку. Зустрічі проходять в старостатах населених пунктів Балівка, Степове, Партизанське та Олександрівка.

Про дату та час проведення даних заходів можна дізнатися у спеціалістів комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради, які працюють на території старостатів громади. Шановні батьки Слобожанської громади, за потреби ви можете звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців. Дана послуга є безкоштовною.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org