Спорт

Слобожанські спортсмени взяли участь в чемпіонаті з настільного тенісу

19.05.2024 10:09
299 Спорт

У суботу, 18 травня 2024 року, в місті Підгородне відбувся захоплюючий чемпіонат з настільного тенісу. Захід, організований ГО ДТО ВФСТ «Колос», став майданчиком для змагань молодих спортсменів 2009-2010 років народження під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?». 

Участь у турнірі взяли 22 представники з 11 територіальних громад Дніпропетровщини, які змагалися за честь своїх громад в рамках обласних сільських спортивних ігор.

Слобожанську команду представляв Слобожанський селищний центр фізичного здоров?я населення «Спорт для всіх» разом з вихованцями Слобожанської дитячо-юнацька спортивна школи Дмитром Шапталою та Поліною Чорногор.

Учасники були розділені на три підгрупи, де вони змагалися за коловою системою. Після групових етапів, переможці груп боролися за перші три місця, другі місця груп - за 4-6 місця, треті місця груп - за 7-9 місця, а четверті місця двох груп - за 10 та 11 місця. 

В результаті, п'ять кращих хлопців та дівчат отримали можливість представляти Дніпропетровську команду на всеукраїнських змаганнях.

За підсумками особистого заліку, командні місця розподілилися наступним чином:
- 1 місце зайняла Губиниська ТГ,
- 2 місце отримала Магдалинівська ТГ,
- 3 місце дісталося Глеюватській ТГ.

Слобожанська команда не змогла досягти призових місць, але показала гідні результати, з Дмитром Шапталою на 6 місці та Поліною Чорногор, яка здобула 2 місце в особистому заліку. Загалом команда зайняла 4 місце серед 11 територіальних громад.

Вітаємо наших молодих спортсменів з успіхами та бажаємо їм нових перемог!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org