Освіта

У Партизанському ліцеї пройшли лекції з теми "Навчання ризикам, пов’язаними з вибухонебезпечними предметами"

16.05.2024 12:13
137 Освіта

Днями до Партизанського ліцею завітали представники Міжнародної гуманітарної організації Handikap International. Основною метою зустрічі стали лекції для учнів 1-11 класів з теми "Навчання ризикам, пов’язаними з вибухонебезпечними предметами".

Під час зустрічі діти ознайомилися з проблемою замінованості території України, видами вибухонебезпечних предметів, які зустрічаються на території нашої держави та правилами поводження при зустрічі з ними.

Представники гуманітарної організації приділили увагу кожному з учнів, спираючись на їх різні вікові категорії. Тому учні початкової школи вивчали корисний матеріал у вигляді гри, слухаючи повчальну казку, а учні 13-17 років вже мали змогу познайомитися із різновидами вибухонебезпечних предметів та їх дією, переглядаючи презентацію та обговорюючи проблемні запитання.

Важливо пам'ятати, що безпека - це важлива складова життя кожного. Бережіть себе те дотримуйтесь правил поводження з вибухонебезпечними предметами, які можуть врятувати вас від нещасного випадку.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org