Культура

В Слобожанському пройшов брейн-ринг «України краса»

17.05.2024 12:08
159 Культура

16 травня, до Дня української вишиванки, в Слобожанському пройшов тематичний брейн-ринг «України краса». Організували та провели захід спеціалісти Слобожанського центру культурних послуг . У зв'язку з великою кількістю повітряних тривог та задля безпеки учасників зустріч відбулася у найпростішому укритті будівлі центру. Участь у змаганнях взяли жителі селища Слобожанське, села Партизанське, села Балівка та села Степове, представники Молодіжного центру «Смарт» та бібліотек Слобожанської громади, а також вихованці колективів СЦКП та мистецької школи. Всі присутні поділилися на 4 команди – «Мальви», «Візерунки України», «Код нації» та «Сумісні».

 На початку інтелектуальної битви для учасників провели коротку лекцію про особливості орнаментів у різних регіонах України.

Потім почалася запекла боротьба за звання найрозумнішої команди! Командам потрібно було відповісти на питання про Україну, її історію, культуру, традиції та українську вишивку.

Кожен з учасників показав високі знання та ерудицію, а також чудову роботу в команді. Захід пройшов в дружній та веселій атмосфері.

Першість в брейн-рингу здобула команда «Мальви». Переможці отримали книги в рамках благодійної акції «Українським дітям - українську книгу» . Також всі учасники отримали солодощі за участь та ініціативність.

Брейн-ринг «України краса» ще раз підкреслив багатство та красу української культури, а також єднання українців навколо спільних цінностей.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org