Новини

День вишиванки у Слобожанській громаді 2024

16.05.2024 12:42
226 Новини

Сьогодні, 16 травня, в Україні традиційно відзначатимуть День вишиванки - яскраве і сповнене традицій свято, присвячене нашому національному одягу. Історія української вишиванки налічує багато століть, а кількість різноманітних візерунків і технік неможливо порахувати. Захід покликаний зберегти українські цінності та популяризувати носіння етнічного вишитого одягу серед населення.  

Зараз вишиті українські сорочки одягають президенти інших країн, політики, громадські діячі на знак солідарності з Україною. Адже особливе значення День вишиванки має під час повномасштабного вторгнення рф. Сьогодні кожен з нас вдягнув цей особливий народний одяг на роботу чи навчання. Тим самим, нагадуючи про силу українського народу, незламність українського духу, заявивши на весь світ про те, що українці - вільні.  

Підтримали цю ініціативу не лише представники Слобожанської селищної ради та її виконавчого комітету, старостинських округів та комунальних закладів і підприємств, але й жителі громади. Ділимося з вами чудовими світлинами, які цьогоріч також транслюються на Led-екрані в центрі селища.
 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org