Новини

Міжнародний день сім’ї

15.05.2024 12:00
132 Новини

Щорічно 15 травня відзначається Міжнародний день сім'ї, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН ще у 1993 році, щоб привернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї як соціальної групи.

Міжнародний день сім’ї – це більше, ніж просто дата в календарі, це нагадування про непереборну силу сім’ї у формуванні нашого життя і побудові кращого майбутнього. Сім’я – найголовніша і найдорожча цінність, що є в житті. Особливо її цінність відчувається зараз, у нелегкий воєнний час, тому важливо щоденно проявляти турботу і увагу до рідних.

Головне завдання цього дня- приділити увагу дорогим серцю людям. Влаштуйте сімейний обід або вечерю, вирушайте разом на пікнік, згадайте всі разом своє геополітичне дерево. А якщо немає можливості зустрітися з рідними, то обов’язково зателефонуйте їм і скажіть слова «Кохаю» і «Дякую» за все світле і хороше, що вони подарували нам.

Немає міцнішого на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім'я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім'я – це найбільше щастя, яке людина може створити сама.

Сьогодні, в Міжнародний день сім'ї, Слобожанська громада вітає всіх зі святом, бажає кожній родині бути квітучою, дружною і згуртованою, вашому сімейному вогнищу - великого щастя і благополуччя, взаєморозуміння, миру і злагоди, душевної теплоти і гармонії у стосунках. Бережіть свою любов, несіть її через роки і залишайтеся справжнім зразком дружної, вірної і міцної сім'ї!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org