Освіта

Ментальне здоров’я вчителів – в центрі уваги

10.05.2024 14:57
138 Освіта

Дуже важливо в умовах війни навчитися берегти своє ментальне здоров’я і відновлювати власні ресурси. Цьому педагоги Слобожанської початкової школи вчилися під час проведення тренінгів – підтримуючих зустрічей у рамках дослідно-експериментальної роботи за темою «Розробка моделі реалізації педагогіки партнерства на засадах компетентнісного підходу у закладах загальної середньої освіти Дніпропетровської області». 9 травня пройшла завершальна зустріч із цієї серії тренінгів для педагогів. Провели її ментор проєкту «Митці згоди» Олена Лимарь і практична психологиня Тетяна Олійник.

У теплій доброзичливій атмосфері експериментальна група педагогів ознайомилися з низкою чергових вправ для відновлення власних ресурсів та підтримки себе і оточуючих. Під час тренінгу учасники активно включалися в спільну діяльність: будували вежу з паперу без жодних інструментів, створювали власні історії з подальшою презентацією своїх творінь, обмінювалися «Листами щастя» з побажаннями.

Зустріч завершилася традиційними обіймами і підбиттям підсумків. Учасники висловили свої враження від проведених тренінгів і виявили бажання продовжити практику проведення подібних зустрічей у подальшому. Отримані знання і практичні навички педагоги зможуть використати у своїй роботі і в житті.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org