Новини

Вже 8 років, як в Слобожанській громаді з’явився Центр надання адміністративних послуг

12.05.2024 12:16
122 Новини

12 травня 2016 року в Слобожанській громаді відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг. Вже 8 років шаленої роботи на результат: запровадження інновацій, кращих практик, десятки нових послуг та адаптація ефективних програмних засобів - і все це з метою покращення якості та доступності надання адміністративних послуг! 

Обслуговування громадян у ЦНАПі селища Слобожанське забезпечують 9 адміністраторів, також по 2 адміністратори в територіальний підрозділах : с. Степове, с. Балівка, с. Партизанське, с. Олександрівка та с. Василівка. 

Наразі у Центрі надання адміністративних послуг надається понад 400 адміністративних послуг. 
Найбільш популярними послугами є : паспортні оформлення та  видача паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання до паспорта фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку,  видача витягів з реєстру територіальної громади, реєстрація місця проживання, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, послуги соціального характеру. 

Бажаємо команді ЦНАПу Слобожанської громади наснаги та невичерпної енергії, ввічливих клієнтів, витримки, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні! Щиро дякуємо вам за вашу працю та відданість у такий нелегкий для країни час. Разом до перемоги!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org