Новини

Волонтерська допомога від ГО «Патріотичне об’єднання «Оріяна»: крокуємо до Перемоги разом!

10.05.2024 14:45
119 Новини

Щонеділі вагома волонтерська  допомога від ГО «Патріотичне об’єднання «Оріяна» продовжує надходити до своїх адресатів – захисників України від збройної агресії рф. Голова «Оріяни» Надія Таршин за підтримки Слобожанської селищної ради, волонтерів, закладів освіти, небайдужих жителів громади впевнена: щоразу гуманітарний вантаж, який отримують хлопці на гарячих напрямках фронту, наближають бажану Перемогу.

Так, до Великодня спільними зусиллями підготували чимало посилок та святкових кошиків з пасками, крашанками, традиційними українськими смаколиками. «Ми щільно співпрацюємо з 762 штурмовим полком, –  розповіла Надія Таршин, - нещодавно хлопці з трьох підрозділів попросили саме паски – от ми і відправили для наших захисників частування на славу!»

«Весь колектив нашого закладу радо співпрацює з «Патріотичним об’єднанням «Оріяна», –  зазначила Наталя Тільна, директорка ЗДО ясел-садку) комбінованого типу «Дивосвіт» Слобожанської селищної ради. – І я маю на увазі і педагогів, і батьків. Готуємо гуманітарну допомогу від щирого серця. Це ж саме можу сказати і про інші заклади дошкільної освіти, а також середньої освіти нашої громади».

Дякуємо всім, хто допомагає Патріотичному об’єднанню. Продукти харчування, предмети особистої гігієни, медикаменти та багато іншого – все необхідне і важливе у повсякденному житті тут систематично готують для фронту завдяки підтримці небайдужих українців.

Юрій Плешинець, військовослужбовець 762 штурмового полку, впевнений: будь-яка реальна волонтерська допомога, що вчасно надходить на фронт, є безцінною. Бо вона потрібна нашим хлопцям, як кисень. 

Разом – до Перемоги!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org