Спорт

На базі Партизанського ліцею відбулися змагання з міні-футболу на першість Слобожанської ТГ

09.05.2024 08:40
123 Спорт

7 травня на базі Партизанського ліцею відбулися змагання з міні-футболу на першість Слобожанської ТГ, організовані гуманітарним відділом Слобожанської селищної ради. Участь у змаганнях взяли юнаки Слобожанського, Олександрівського, Партизанського, Балівського та Степнянського ліцеїв. Команди складалися з чотирьох гравців на полі, воротаря та трьох запасних гравців. Загалом – 40 юнаків. До участі в заході були залучені вихованці старших груп сіл  Партизанське, Балівка, Слобожанське та Степове.

Змагання проходили по коловій системі, тобто кожна з команд мала змогу показати свої навички та вміння з різними суперниками. Кожен матч, який тривав по 15 хвилин (через велику кількість команд та повітряних тривог було вирішено проводити два тайми по 7,5 хвилин), був насичений боротьбою та жагою до перемоги кожної з команд.

У фіналі – наступний результат серед юнаків:

1. Перемогла у змаганнях команда Слобожанського ліцею, яка виграла три матчі та один зіграла в нічию (10 очків).

2. Олександрівський ліцей виборов собі ІІ місце (7 очків).

3. ІІІ місце посів Партизанський ліцей: він виграв у драматичному матчі з Олександрівським ліцеєм з рахунком 6:4. При цьому «Партизани» програвали по ходу зустрічі 0:3 (6 очків).

4. ІV місце – у команди Балівського ліцею (3 очки).

5. V місце посіла команда Степнянського ліцею (3 очки).

Команди, що посіли І, ІІ та ІІІ місця, були нагороджені пам’ятною грамотою. Діти отримали новий для себе досвід та вміння, які зможуть показати уже в наступних змаганнях. Виховуємо здорову молодь!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org