Молодь

Молодіжна рада Широківської сільської ради завітала до Слобожанської громади

08.05.2024 12:37
162 Молодь

7 травня до Слобожанської громади завітала громада-партнер - Широківська. Основною метою візиту став розвиток та обмін досвідом у сфері молодіжної політики. Молодіжна рада Широківської сільської ради відвідала комунальний заклад«МЦ «СМАРТ» Слобожанської селищної ради. Зустрів гостей т.в.о. директора молодіжного центру Василь Різун.

Дружній візит розпочався екскурсією по Слобожанському центру культурних  послуг та простору молодіжного центру.

Особливу зацікавленість викликала презентація роботи МЦ «СМАРТ» та проведення «SmartTalks». А це насамперед грантова робота, креативна складова та SMM, розгорнута молодіжна діяльність, розгляд особливостей напрямків роботи філій молодіжного центру. Круглий стіл з представниками молодіжної ради при Слобожанському селищному голові надав можливість обговорити у жвавому та водночас стислому форматі нагальні питання, що турбують молодь обох громад. Також представники молоді мали змогу обмінятися кращими практиками громад.

Було проведено екскурсію з метою огляду СК «Слобожанський» та плавального басейну.
Також гості відвідали Слобожанську селищну раду, де поспілкувалися з селищним головою Іваном Каміським, секретарем селищної ради (виконкому) Людмилою Лагодою, першим заступником селищного голови Ігорем Шаповаловим та заступниками селищного голови.

Молодь та представники Широківської громади отримали приємні подарунки та поділилися враженнями від зустрічі. Зокрема, Людмила Носенко - методистка по роботі з молоддю, зазначила: «Дуже вдячні вам за теплий прийом. Слобожанська та Широківська громади - це не просто партнери а справжні друзі».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org