Новини

З Днем знань вітає Слобожанська громада

01.09.2023 08:00
218 Новини

Шановні жителі Слобожанської громади!

Вітаємо вас зі святом мудрості та пізнання – з Днем знань! Для кожного з жителів громади роки за шкільними партами стали першими сходинками до самостійного та дорослого життя. Роки навчання зробили кожного з нас відповідальними, спраглими до знань, подарували вірних та справжніх друзів та поштовх підкорювати нові вершини.

Навіть попри виклики, що постали сьогодні перед нами ми впевнено рухаємося далі, до нашої перемоги, до здобуття нашими дітьми якісної освіти та потрібних їм навичок, до їхнього всебічного розвитку та виховання.

Бажаємо сьогодні усім школярам насолоджуватися часом, проведеним у школі. Цінуйте своїх вчителів, людей, які щодня віддають вам частинку свого часу та знань. Поважайте батьків – вони як роблять усе можливе для щасливого майбутнього, кожного з маленьких жителів Слобожанської громади.

Батькам хочеться побажати витримки та наснаги. Ви – надійна підтримка для дітей, приклад для наслідування. Нехай у вашому серці завжди буде місце для співчуття, розуміння та взаємоповаги. Шановні освітяни, дякуємо вам за щоденну наполегливу роботу, турботу, мудрість і терпіння. Ви виховуєте майбутнє покоління українців: ініціативних, сміливих, розумних. Бажаємо вам міцного здоров’я, творчих успіхів і натхненної праці.

З повагою, селищний голова Іван Камінський та депутатський корпус Слобожанської селищної ради

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org