Спорт

Слобожанські спортсмени здобули бронзу на Чемпіонаті України та Всеукраїнському турнірі «Бійці нації»

01.05.2024 16:49
262 Спорт

28 квітня відбувся фінал Чемпіонату України та Всеукраїнський турнір «Бійці нації». Захід проходив з 26 по 28 квітня у Палаці спорту «Україна» міста Києв.

Чемпіонат об?єднав всі версії Кіокушинкай карате та зібрав на татамі 1200 бійців, 67 команд та 18 областей України. Слобожанську громаду представили 2 команди комунального закладу ССЦФЗН "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ" Дніпропетровської області: клуб карате кіокушинкайкан ІКО Мацушима «КАСКАД» під керівництвом тренера Дмитра Головіна, а також вихованці секції карате тренера Сергія Корогодського, який також приймав участь в турнірі. Високий рівень конкуренції, видовищні поєдинки та неймовірна атмосфера спортивної боротьби. Незважаючи на всі труднощі, Слобожанські спортсмени здобули призові місця в своїх категоріях. А саме:

Назар Головін – 3 місце

Артем Чумаченко – 3 місце

Сергій Корогодський – 3 місце

Також відзначимо Платона Ліпкіна, який лише у додатковий час в рівному двобої поступився супернику своєї категорії та зупинився за крок до перемоги !

Перший досвід в змаганнях такого високого рівня отримали юні спортсмени:Данило Ковнир, Максим Самойленко, Макар Березань і Варвара Демідова. Вихованці показали свою професійність та жагу до перемоги.

Дякуюємо учасникам за старання, пишаємося та бажаємо не зупинятися на досягнутому! Тренуємося, б'ємося, перемагаємо !

 

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org