Охорона здоров’я

До Слобожанського завітав відомий італійський телеканал

01.05.2024 11:32
151 Охорона здоров’я

Днями до Слобожанської громади завітав відомий італійський телеканал Italian TV, який знімає документальний фільм про Україну. Темою зустрічі була реабілітація військових та ветеранів війни в Україні. Зустріч відбулася в Медичному центрі «Шлях до здоров’я». Адже в березні Слобожанська громада підписала меморандум про співпрацю у сфері охорони здоров’я з ТОВ «Медичний центр «Шлях до здоров’я». Основна мета цього співробітництва – адаптація військових та ветеранів з числа жителів громади, які постраждали внаслідок воєнних дій, шляхом проведення їх комплексної фізичної та психологічної реабілітації, через використання існуючих можливостей громади та приватних медичних закладів.

На зустрічі була присутня заступниця селищного голови Олена Вергейчик, яка зазначила, що Слобожанська громада всіляко допомагає військовослужбовцям та їх сім’ям, зокрема шляхом розширення послуг з реабілітації.

«Ми відкриті до співпраці та раді зустрічі. Сподіваємось також на налагодження співробітництва з італійськими громадами, в тому числі – у питаннях розвитку медичної сфери, зауважила Олена Вергейчик, звертаючись до гостей. – Слобожанська громада завжди рада приймати гостей, ділитися своїм досвідом та переймати кращі практики іноземних партнерів».

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org