Головні новини

У Слобожанському відбулася урочиста церемонія «Золоте весілля»

30.04.2024 15:23
340 Головні новини

В Слобожанській залі урочистих подій відбулася церемонія «Золоте весілля» з нагоди 50-ої річниці з дня одруження Анатолія та Олени Гузь. Кохання – велична сила, що поєднує серця та створює щасливі подружні пари. 50 років тому двоє закоханих людей поєднали свої долі, утворивши Сім’ю.

Одного дня Анатолій побачив чарівну дівчину в міській їдальні – це була Олена. На той момент вона закінчила навчання та працювала у закладі громадського харчування. Тоді хлопець не насмілився підійти до неї, але Олена вже припала йому до душі, закарбувалася у пам’яті…

Наступна їх зустріч відбулася влітку 1973 року.

Теплого, ясного дня Олена проводжала свою подругу на залізничному вокзалі, а Анатолій разом зі своїм другом чекав там посилку від мами. І несподівано серед натовпу його око вихопило її: чарівну посмішку, пластику жестів, щось невловимо привабливе. Як шалено закалаталося серце! Одне від одного їх відділяло лише кілька метрів.  Анатолій миттєво зрозумів: саме зараз! Іншого шансу не буде. Тож сміливо рушив до дівчини – і до їх спільної щасливої долі. Адже закоханість виявилася взаємною.

Так і почалася ця подружня мандрівка довжиною у 50 років. Вже у 1974-му,  у щасливі миті святкування Нового року, відбулося сватання. А весілля призначили на квітучий юний місяць – квітень.

…Після одруження пара оселилася в гуртожитку «Молодість». Тут у 1975 році у Олени і Анатолія народився первісток – син Віталій. А син Олександр з’явився на світ у 1977-му, коли пара переїхала у власну однокімнатну квартиру. Згодом родина вже мешкала у двокімнатній. Сьогодні їх сини будують своє щастя у власних сім’ях. А Олена з Анатолієм радіють онукам. Та відчувають себе щасливою подружньою парою, яка вміє цінувати життя і випромінює ніжний світ і тепло щирих стосунків, що гідно пройшли випробування долею.

З нагоди «золотої» річниці весілля секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода привітала пару, урочисто вручила сертифікат номіналом 10 000 гривень. Теплі слова та сльози радості, квіти та оплески. У Слобожанській залі урочистих подій відчувалася атмосфера родинного тепла та кохання, що витало в повітрі.

Слобожанська громада вітає подружжя Гузь! Золоте весілля – не тільки свято. Це подія, яке викликає особливу повагу. Захоплення незгасаючим полум'ям справжнього, на все життя, кохання.

Міцного здоров'я вам, Олено та Анатолію. Злагоди і прихильності долі, нехай оточують турбота дітей та любов онуків, а життя дарує радість і зігріває серця.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org