Новини

Інформація про ГУ Національної соціальної сервісної служби у Дніпропетровській області

30.04.2024 14:21
106 Новини

Головне управління Національної соціальної сервісної служби Дніпропетровської області (далі – Головне управління), яке підпорядковується та є територіальним органом Національної соціальної сервісної служби України (далі – Нацсоцслужба).

Основними завданнями Головного управління є реалізація державної політики у сфері здійснення державного контролю:

  • - за дотриманням вимог законодавства підчас надання соціальної підтримки (державна допомога, пільги, житлові субсидії та інші виплати, що здійснюються за рахунок коштів державного бюджету), соціальних послуг;
  • - за використанням коштів державного бюджету, виділених для надання соціальної підтримки, зокрема під час проведення перерахунку її розмірів у разі встановлення фактів надмірної виплати коштів або надання її з порушенням законодавства;
  • - за дотриманням прав дітей.

Особистий прийом громадян здійснюється начальником Головного управління РЯБОВОЮ Оксаною Леонідівною щосереди з 10:00 до 13:00 за адресою вул. Орловська, 1-Б м. Дніпро (адміністративна будівля Правобережного ЦНАП, 2 поверх, каб. 112). Попередній запис на прийом проводиться не пізніше ніж за сім робочих днів до дати проведення прийому за телефоном 095-130-86-12  - Марина Вікторівна Чернова.

Офіційний веб портал НСССУ: https://nssu.gov.ua/

Інформація про діяльність Головного управління розміщена на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/nsssdnipro/.

Електронна адреса для звернень громадян:info@dp.nssu.gov.

Кожна особа, на думку якої її права на отримання соціальної підтримки порушені, можуть звернутись до Головного управління та отримати кваліфіковані роз'яснення та допомогу.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org