Оголошення

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту містобудівної документації та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості, проведення громадських обговорень проекту містобудівної документації місцевого рівня

31.08.2023 09:55
159 Оголошення

«Детальний план частини території кварталу смт Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області обмеженого вул. Василя Сухомлинського та пр. Слобожанський щодо розміщення автокомплексу» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку для нього.

 

Проект розроблений згідно рішення Слобожанської селищної ради №2281-23/VIІI від 16 березня 2023 року. Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі.

Замовник розроблення детального плану - виконавчий комітет Слобожанської селищної ради.

Інвестор розроблення детального плану громадянка - Товариство з обмеженою відповідальністю «АТЛ-АВТОСЕРВІС».

Виконавець містобудівної документації місцевого рівня - Товариство з обмеженою відповідальністю «Архрозвиток».

Дата початку розгляду та оприлюднення містобудівної документації місцевого рівня 31.08.2023р. Строк визначений для проведення процедури громадського обговорення 30 днів.

Мета розроблення детального плану території:: розміщення проектного автокомплексу у складі однієї будівлі в межах однієї земельної ділянки, крім того, визначення та уточнення у більш крупному масштабі існуючих обмежень території за умови максимального збереження існуючих пішохідно-транспортних зв'язків, а також при забезпеченні дотримання законодавства у сфері містобудування та архітектури, державних стандартів, норм і правил, з урахуванням інтересів власників земельних ділянок, які є суміжними землекористувачами.

Основні техніко-економічні показники проекту містобудівної документації, пояснювальна записка, а також графічні матеріали (схеми) місце розташування території представлені на офіційному вебсайті Слобожанської селищної ради та її виконавчих органах: http://slobozhanska-gromada.gov.ua/Publication/List?uid=4f089ea8-a912-4446-a7e7-9907f068f5b5.

Пропозиції та зауваження надаються в письмовій формі на електрону адресу vykonkom@slobozhanska-gromada.gov.ua або до відділу з питань містобудування, архітектури та містобудівного кадастру Слобожанської селищної ради за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, смт Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, 56-Б, в робочі дні з понеділок – четвер 08:00 – 17:00; п’ятниця 08:00-16:00 з 31.08.2023р. по 02.10.2023р.

Проведення громадських слухань проекту містобудівної документації місцевого рівня, а саме «Детальний план частини території кварталу смт Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області обмеженого вул. Василя Сухомлинського та пр. Слобожанський щодо розміщення автокомплексу» відбудеться 05.10.2023р. о 16:00, за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, смт Слобожанське, вул. Спортивна, 4, 3 поверх (актова зала).

Відповідальна особа - начальник відділу з питань містобудування, архітектури та містобудівного кадастру виконавчого комітету Слобожанської селищної ради Наталія Плющій (телефон для довідок 056-719-91-52).

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org