Спорт

В Слобожанському пройшов Чемпіонат Дніпропетровської обласної організації ГО ВФСТ «Колос» з волейболу серед дівчат

30.04.2024 13:32
210 Спорт

28 квітня на базі  СК «Слобожанський» пройшов Чемпіонат Дніпропетровської обласної організації ГО ВФСТ «Колос» з волейболу серед дівчат 2009-2010 р.н. під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед сільських, селищних і міських територіальних громад, за програмою обласних сільських спортивних ігор Дніпропетровщини 2024 року, присвячених 33 - й річниці Незалежності України.

За підтримки КЗ ССЦФЗН «Спорт для всіх» Слобожанську громаду представляла дівоча волейбольна команда КЗ «ДЮСШ ССР» під керівництвом тренера Святослава Дубовиченка.

Участь у змаганнях також взяли команди з Магдалинівської, Слобожанської, Межівської, Новопільської, Богданівської та Божедарівської об'єднаних територіальних громад.

Команди були розподілені на дві підгрупи. За підсумками змагань у підгрупі Слобожанська команда посіла перше місце та вийшла у фінал, де зустрілася з командою Магдалинівської громади.

У фінальній грі Слобожанські дівчата продемонстрували високий рівень майстерності та боролися за перемогу до останнього, але поступилися з рахунком 2:1. Перемогла Магдалинівська громада.

Пишаємося Слобожанськими волейболістками та бажаємо не зупинятися на досягнутому, рухатися вперед до майбутніх перемог!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org