Освіта

Слобожанський ліцей здобув ІІІ місце у фінальному етапі проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

30.04.2024 12:39
164 Освіта

Днями завершився ІІІ етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Дніпровському районі. Насичені, активні та хвилюючи змагання підживлювалися жагою до перемоги, спортивною конкуренцією та неабияким зарядом позитиву. За цей період кожен юний спортсмен відзначився майстерністю під час заходів.

Переможці з футзалу, волейболу, баскетболу, спортивного орієнтування та черліденгу вражали енергією та завзятістю.

ІІІ (районний) етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» став не лише спортивним заходом, а й спільним святом дружби, взаєморозуміння та підтримки.

На фінальному заході були присутні амбасадори проєкту: Вікторія Орєшина - майстер спорту з волейболу, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, голова ФСТ "Спартак" Дніпропетровської області, багаторазова чемпіонка Кубку України, чемпіонка Європи, чемпіонка всесвітніх ігор майстрів та Діна Міфтахутдінова - заслужений мастер Спорту України, срібна призерка Олімпійських ігор 1996 року.

Фінальною грою стали змагання з волейболу серед юнаків та дівчат. За звання чемпіонів району змагалися 7 команд хлопців та 6 команд дівчат.  Слобожанський ліцей здобув ІІІ призове місце серед дівчат. Пишаємося нашою спортивною молоддю! Дякуємо всім учасникам, тренерам, вчителям, організаторам та вболівальникам за розвиток спорту у Слобожанській громаді та за її межами.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org