Освіта

На базі Партизанського ліцею відбулося закриття ІІ безпекового марафону

26.04.2024 17:22
147 Освіта

26 квітня на базі Партизанського ліцею відбулося закриття ІІ (щорічного) безпекового марафону "Жити цікаво та безпечно", організованого в межах Всеукраїнського проєкту "Клас безпеки".

Навчання з дорожнього руху, мінної та пожежної безпеки, домедичної допомоги - це частина місії навчання та розвитку учнів.

Саме тому до заходу долучилися представники ДСНС, поліцейський офіцер Слобожанської ТГ Олександр Волобой, патрульні поліції Дніпропетровської області, досвідчений боєць 12-ої бригади спеціального призначення АЗОВ НГУ - "Нова", які змогли практично відпрацювати з учнями правила дорожнього руху, алгоритм надання домедичної допомоги, порядок дій під час виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Не залишилося без уваги і питання, що в умовах сьогодення є вкрай важливим: «Тривожний рюкзак»: що потрібно мати, «якщо раптом»?», з яким дітям допомогав розібратися вчитель фізичної культури Валентин Щербатюк.

Всі учасники заходу отримали дипломи, сертифікати та жетони знавця безпеки.

За допомогою безпекового марафону вже 2 рік поспіль вдається надавати малечі та підліткам необхідні знання для безпечної та відповідальної життєдіяльності. Пам'ятаймо: безпека - це важливо!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org