Новини

Закордонний паспорт дітям загиблих воїнів

30.04.2024 08:23
135 Новини

Слобожанська селищна рада всебічно турбується про мешканців громади, а в цей складний воєнний час велика увага приділяється військовослужбовцям та членам родин загиблих військових. Одним із напрямків такої уваги є, зокрема, надання матеріальної допомоги для дітей при отриманні закордонного паспорту.

Відповідно до Порядку про матеріальну підтримку мешканців громади за кошти селищного бюджету, законному представнику дитини Слобожанської громади надається матеріальна допомога на дитину віком до 18 років, яка набула статус згідно статей 10 і 101 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, на оплату суми послуги щодо виготовлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон.

Розмір такої допомоги визначається відповідно до вимог чинного законодавства, яким встановлюється питання надання адміністративних послуг у сфері міграції та копії квитанції про оплату суми послуги щодо виготовлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон. Виплата матеріальної допомоги проводиться протягом поточного року відповідно наданої заяви та наступних документів:

- документ , що посвідчує особу заявника ( паспорт громадянина України; паспорт у формі ID- картки) одного з батьків;

- документ про місце реєстрації на території громади (паспорт/довідка про реєстрацію місця проживання);

- картка платника податків із зазначенням реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб-платників або довідка про присвоєння ідентифікаційного номера;

- свідоцтво про народження дитини;

- документи, підтверджуючі статус/категорію особи (посвідчення);

- копія квитанції про сплату послуги щодо виготовлення паспорту громадянина для виїзду за кордон.

- заява з банківської установи про відкриття рахунку на проведення виплати матеріальної допомоги;

Заяву з необхідними документами необхідно подати до Центру надання адміністративних послуг Слобожанської селищної ради за місцем реєстрації дитини:

- с-ще Слобожанське, вул. Будівельників, 18

- с. Олександрівка, вул. Центральна, 1

- с. Балівка, вул. Центральна, 47

- с. Партизанське, вул. Центральна, 7

- с. Степове, вул. Миру, 14-А

У разі виникнення питань щодо отримання матеріальної допомоги можна звертатися до Управління соціального захисту населення Слобожанської селищної ради за адресою селище Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, 54Б, каб.215, тел. (056) 719-91-85.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org