Новини

Представники Слобожанської громади відвідали семінар з питань реалізації Програми продовольчої безпеки громади

31.08.2023 09:42
158 Новини

З 28 по 30 серпня 2023 року у Дніпрі пройшов семінар з питань реалізації Програми продовольчої безпеки громади на прикладі Покровської селищної громади Дніпропетровської області, що було організовано Програмою «U-LEAD з Європою», Дніпропетровською обласною громадською організацією Сільськогосподарська консультаційна служба та Покровською селищною територіальною громадою. Слобожанська територіальна громада стала однією з 20 цільових територіальних громад Центру та Сходу України, відібраних для участі в семінарі.

Під час семінару спікери всебічно висвітлили питання продовольчої безпеки громад, організували обмін досвідом, діяльність тематичних робочих груп щодо інструментів продовольчої безпеки органів місцевого самоврядування та одноденний виїзд у Покровську громаду де відбувся обмін кращими практиками по створенню логістичного центру на прикладі Покровської громади, який створений за підтримки ULEAD з Європою в Дніпропетровській області та реалізується у співпраці з ГО «Сільськогосподарська консультаційна служба».

Покровщина щиро вітала представників громад Сумської, Полтавської, Запорізької, Харківської, Дніпропетровської областей.

Голова Покровської громади Спажева Світлана Анатоліївна ні на хвилину не полишала гостей, презентувала цікаві локації Покровської громади які влаштовані коштом МТД, ознайомила присутніх з безпековою ситуацією на території громади, з етапами реалізації створення логістичного центру та вдосконалення логістичних процесів, ділилася досвідом у сфері продовольчої безпеки.

Учасники заходу скористались можливостями отримання послуг логістичного центру через чат-бот.

По завершенню зустрічі Слобожанська та Покровська громади обмінялися подарунками на згадку та на чолі з головою Покровської селищної ради вшанували пам’ять захисників громади покладанням квітів до Алеї слави.

Спікери та експерти семінару:

  • Олена Тертишна, керівниця регіонального офісу Програми U-LEAD з Європою у Дніпропетровській області;
  • Максим Максимов, голова Дніпропетровської обласної громадської організації «Сільськогосподарська консультаційна служба» (ДОГО СКС);
  • Миронова Олена, менеджерка проєкту «Створення Логістичного центру Покровської громади», ДОГО СКС;
  • Євдокимова Надія, фінансова директорка ДОГО СКС;
  • Світлана Спажева, Покровська селищна голова,
  • Швидь Інна, заступниця Покровської селищної голови;
  • Куліков Ігор, фахівець-логіст логістичного центру Покровської громади;
  • Кошулько Віталій та команда, експерт-харчовий технолог, кандидат технічних наук, доцент, Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет;
  • Ігор Мамонов, експерт з написання програм продовольчої безпеки для громад, радник з регіонального розвитку;
Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org