Молодь

В Балівці пройшов тренінг на тему "Інформування, попередження гендерно зумовленого насильства, як складова підтримки ментального здоров'я"

25.04.2024 10:29
147 Молодь

Днями в Балівці пройшов тренінг на тему "Інформування, попередження гендерно зумовленого насильства, як складова підтримки ментального здоров'я". Захід відбувся в рамках проєкту "Життєво важлива, гендерно чутлива та інклюзивна допомога у сфері СРЗ та ГЗН для постраждалих від конфлікту людей усіх статей в Україні та Польщі". Цей проєкт реалізується ГО "Дівчата" спільно з міжнародною гуманітарною організацією «CARE», за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Участь в тренінгу взяли спеціалісти Балівського ліцею. Під час заходу учасники дізналися  про проблему гендерно зумовленого насильства, навчилися розпізнавати його ознаки. В кінці кожен отримав сертифікати про успішне завершення навчальної програми. Цей тренінг став важливим кроком у підвищенні свідомості щодо проблеми насильства, покращив психологічний стан учасників та сприяв формуванню позитивних практик у сфері захисту прав людини. Всі присутні отримали не лише нові знання, а й практичні навички, які допоможуть їм у подальшій роботі з попередження насильства та підтримки ментального здоров'я.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org