Новини

Слобожанська селищна рада підписала Меморандум про співробітництво з Дніпропетровським обласним центром зайнятості

23.04.2024 16:24
123 Новини

23 квітня в Слобожанській селищній раді відбулася робоча зустріч з представниками Дніпропетровського обласного центру зайнятості. На заході були присутні: селищний голова Іван Камінський, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, заступниці селищного голови Світлана Вусик та Олена Вергейчик, заступник директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Валерій Дудник. Було підписано Меморандум про співробітництво між Слобожанською селищною радою та Дніпропетровським обласним центром зайнятості.

Основною метою співпраці стало забезпечення реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг щодо видачі, продовження строку дії, внесення змін, скасування, видачі дубліката дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

Іноземці та особи без громадянства, які прибули в Україну для працевлаштування на визначений строк, приймаються роботодавцями на роботу на підставі дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства. Для його отримання роботодавцю необхідно було звертатися до регіонального центру зайнятості з необхідним пакетом документів. Надалі цей процес буде спрощено, адже тепер документи можна подавати до Слобожанського Центру надання адміністративних послуг та отримати відповідний результат.  

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org