Освіта

З Україною в серці

22.04.2024 15:53
138 Освіта

Виховна робота у Степнянському ліцеї налаштована таким чином, щоб в процесі навчання діти не просто вчилися. А відчували потреби сьогодення,  пишалися своїм минулим, свідомо працювали над собою заради майбутнього. Саме цій меті сприяла низка тематичних навчально-виховних заходів, які нещодавно було проведено у закладі.

Так, до Дня птахів класна керівниця 1 класу Степнянського ліцею разом зі своїми вихованцями вивчали різноманітний світ птахів, які мешкають в Україні. Під час заходу дітлахи намалювали творчі роботи, які відправились до наших військових на передову, разом із смаколиками.

Вчителька англійської мови Елла Губа  підготувала урок для учнів 8 класу  «Сonstitution by Pylyp Orlyk», під час якого здобувачі освіти вивчали основні положення Першої в світі Конституції та історію її написання.

Вчительки Ельза Мальцева, Наталія Завалипіч провели тематичні уроки в рамках Всеукраїнського проєкту «Міста Героїв».

Подібна виховна робота сприяє поглибленню знань учнів з історії та культури народу, його традицій, формуванню патріотичних поглядів, переконань та почуттів, відповідної поведінки. Так учні глибше усвідомлюють свою причетність до минулого, теперішнього і майбутнього рідної Батьківщини. Це дозволяє виховувати у них почуття відповідальності за майбутнє своєї держави, за власну долю.

“Школа – це маленький тест-драйв дорослого життя. Формуючи в ній сучасне суспільство, що базується на цінностях, ми вчимо дітей механізмів, які працюють у державі”, – наголосив заступник керівника Київського осередку Української Академії Лідерства, чинний пластун, організатор літніх таборів для дітей “Space camp” Дмитро Сиротюк.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org