Освіта

В руках молоді - майбутнє наукових досліджень

17.04.2024 10:08
113 Освіта

Тиждень розпочато з приємних новин та бурхливих емоцій.

Учениця 6 класу, Богдана Береза, вкотре здивувала всіх своєю витриманістю та старанністю, проте на цей раз - у дослідженні рослинного світу. Її робота у рамках Всеукраїнського конкурсу "Юний дослідник" не лише привернула увагу журі, а й отримала визнання на обласному рівні. Богданка здобула перемогу, посівши І місце в номінації “Рослини навколо нас”.

Зазначимо, що конкурс "Юний дослідник" проводиться з метою залучення здобувачів освіти початкового та молодшого середнього вікового рівня до експериментальної діяльності із природознавства, актуалізації уваги до вирішення екологічних і природоохоронних проблем, формування екологічної свідомості.

Дослідження учениці доводять, що використовуючи біологічні препарати для захисту та підвищення імунітету рослин, можна отримати не лише високий врожай, а й оздоровити грунт, наситивши його мікроелементами. А її перемога свідчить, що молодь має великий потенціал у наукових аналізах та експерементах.

Підтримкою дівчинки є вчитель біології та екології - Ольга Сидоренко, яка впевнено та цілеспрямовано рухає молодь до мети. Під керівництвом педагогині діти вже неодноразово виборюють перемогу та надихаються на нові дослідження.

Вітаємо Богданку та Ольгу Миколаївну із перемогою і бажаємо подальших успіхів у науковому світі!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org