Культура

Слобожанська молодіжна рада обрала нового голову

18.04.2024 13:42
178 Культура

Молодіжна рада при Слобожанському селищному голові - це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування. Активна молодь Слобожанської громади ще в 2018 році сформувала команду задля втілення молодіжної політики на місцях.

Днями відбулися зміни складу Молодіжної ради, а саме – було обрано нового голову. З великим відривом у голосах нею стала Катерина Губа. Всього свої кандидатури пропонувало 3 учасники. Переможниця проявила себе як активна та цілеспрямована, наголосивши, що має практичний досвід у проведенні та організації молодіжних проєктів і ініціатив.

Завдяки своєму глибокому розумінню потреб молоді, цікавим пропозиціям щодо розвитку молодіжної політики, інноваційним підходам вона здобула довіру та підтримку членів Молодіжної ради. У голосуванні взяли участь 30 осіб. Також спільним рішенням було обрано заступника голови Молодіжної ради - Ігната Кабаненка та секретаря ради - Соню Сирицю.

Надалі члени Молодіжної ради планують розглянути та внести зміни до положення про їх діяльність, призначити консулів приєднаних територій, розробити статут та можливо навіть впровадити нові посади. Попереду багато цікавих ідей та перспектив, зокрема плідна співпраця із Слобожанською селищною радою.

Вітаємо новообрану голову Молодіжної ради Катерину Губу та бажаємо натхнення, успіхів, невичерпної енергії для втілення усіх задумів.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org