Спорт

У Слобожанському відбувся футбольний турнір, приурочений до Дня Незалежності України

26.08.2023 15:00
169 Спорт

Турнір відбувся 26 серпня в спортивному комплексі "Слобожанський" та об'єднав команди поліцейських офіцерів громади, збірну команду селищної ради та КП "КК «Господар»", збірну команду ДЮСШ та КЗ "ССЦФЗН «Спорт для всіх»" і молодіжний центр "Смарт".

Під час урочистої частини селищний голова Іван Камінский звернувся до учасників, глядачів та гостей турніру, наголосивши, що селищна рада та її заклади будуть надалі підтримувати та сприяти розвитку спорту у всіх населених пунктах громади. Також нагадав всім про важливість внеску Збройних Сил України в створенні сприятливих умов для таких подій.

Після напружених змагань команда поліцейських офіцерів громади здобула золоті медалі, срібні призери - збірна команда селищної ради та КП "КК «Господар»" ССР, а бронзові нагороди отримала команда молодіжного центру "Смарт".

Не можна забути і вагомих досягнень гравців, таких як Гуржій Генадій, якому була присуджена нагорода "За волю до перемоги", Хименко Юрій - найкращий гравець, а наймолодшим гравцем визнано Давиденко Даніла.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org