Новини

Відбулось засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради

17.04.2024 16:11
332 Новини

Сьогодні, 17 квітня, відбулося засідання виконкому Слобожанської селищної ради під головуванням селищного голови Івана Камінського.

Під час засідання членами виконавчого комітету було розглянуті важливі питання для життя Слобожанської територіальної громади, серед яких:

Про погодження Комплексної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.

Про погодження Програми забезпечення надання ритуальних послуг на території Слобожанської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки у новій редакції.

Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 роки в Слобожанській селищній територіальній громаді.

Про затвердження Порядку проведення ендопротезування великих суглобів за рахунок коштів бюджету Слобожанської селищної територіальної громади у новій редакції та складу Робочої групи.

Про погодження Комплексної програми розвитку культури, туризму, молоді та спорту в Слобожанській селищній територіальній громаді на 2023-2025 роки у новій редакції.

Про погодження Комплексної програми соціального захисту населення Слобожанської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.

Про схвалення переліку вулиць та провулків, розташованих на території Слобожанської селищної територіальної громади, які перейменовуються.

Про погодження Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Слобожанської територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.

Доповідали: секретар селищної ради (виконкому) – Людмила Лагода, начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та транспорту – Вікторія Крючкова, начальниця відділу комунальної власності та приватизації – Алла Барська, начальниця відділу з питань містобудування, архітектури та містобудівного кадастру – Наталія Плющій, начальниця Служби у справах дітей – Ольга Діденко, начальниця відділу охорони здоров’я – Руслана Волович, начальниця відділу соціального захисту населення – Оксана Яремчук, начальниця фінансового відділу – Марія Демченко та начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та співпраці з правоохоронними органами – Олександр Дейнеко.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org