Головні новини

Вогнеборці: на варті пожежної безпеки

17.04.2024 09:08
206 Головні новини

Щорічно 17 квітня в Україні відзначають День працівників пожежної охорони. Це свято об'єднує людей мужніх і сильних духом. Вони з честю виконують свої службові обов’язки, рятуючи від вогню тисячі життів, домівок та інших об'єктів. Ще більшої значущості ця професія набула в умовах воєнного часу. Наші рятувальники — на вагу золота.

У будь-який час доби ціною власного життя та здоров’я вогнеборці готові допомогти тим, у чию домівку прийшла вогняна біда. Сьогодні професійні пожежники не лише гасять пожежі: вони ліквідують наслідки дій країни-агресора, рятуючи людей та тварин. Цілодобово і непорушно захищають громадян рідної держави, матеріальні та культурні надбання України.

Професія вогнеборця – це уособлення відданості своїй справі, яка завжди знаходилася на межі ризику. Державна служба України з надзвичайних ситуацій має велику довіру населення, що відображає високий рівень надійності системи оперативного реагування на надзвичайні ситуації. В цьому – велика заслуга і  працівників пожежно-рятувальних підрозділів та служб пожежної безпеки. Вдень і вночі вони мужньо стоять на варті безпеки кожного з нас, ефективно виконують завдання щодо гасіння пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Виконуючи професійні обов’язки, пожежники передають свій безцінний досвід молодому поколінню рятувальників-вогнеборців, гідно продовжують славетні традиції української пожежної охорони. З честю несуть свою високу місію – борються за життя людей, підтримують на найвищому рівні готовність відповідати на суворі виклики сьогодення.

Підрозділи КЗ «Місцева пожежна команда» Слобожанської селищної ради ефективно функціонують, підтверджуючи свою бездоганну репутацію рятувальників. Максимально оперативно реагують на будь-який екстрений виклик щодо порятунку людей, ліквідації пожеж та інших аварійних ситуацій.

Шановні працівники пожежної охорони! Щирі вітання із професійним святом – Днем пожежної охорони.

Вдячність і повага кожному з вас за високий професіоналізм, хоробрість та готовність завжди прийти на допомогу, врятувати життя.

Бажаємо вам невичерпної енергії та незборимої волі до перемоги.

Нехай вдячність за врятовані життя оберігає вас та стане новим джерелом сил!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org