Відеоматеріали

У Олександрівці відкрили підрозділ КЗ «Місцева пожежна команда»

25.08.2023 12:00
243 Відеоматеріали

Сьогодні, 25 серпня, у селі Олександрівка відбулося відкриття філії комунального закладу "Місцева пожежна команда". В урочистому заході взяли участь Іван Камінський - селищний голова Слобожанської селищної ради, Юрій Яндульський - начальник Дніпровської районної військової адміністрації, Едуард Горбачов - помічник начальника головного управління ДСНС України Дніпропетровської області з питань місцевих та добровільних пожежних команд, а також секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов та інші почесні гості та представники комунальних закладів та структурних підрозділів Слобожанської громади.

Відкриття філії «Місцевої пожежної команди» є важливим кроком для забезпечення безпеки населення у старостинському окрузі, зокрема в селах Олександрівка та Василівка. Цей підрозділ здатний оперативно реагувати на надзвичайні ситуації та ефективно їх ліквідовувати» – підкреслив селищний голова Іван Камінський.

Під час церемонії відкриття, місцеві мешканці мали можливість познайомитися з представниками нової пожежної команди, які будуть готові надавати допомогу, в разі виникнення надзвичайних ситуацій, в межах старостинського округу.

Відкриття цієї філії дає можливість покращити життя та безпеку місцевої спільноти. Ця подія стане важливим елементом в системі захисту від надзвичайних ситуацій та надання допомоги мешканцям у разі потреби, місцевої спільноти. Ця подія стане важливим елементом в системі захисту від надзвичайних ситуацій та надання допомоги мешканцям у разі потреби.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org