Новини

У Слобожанській селищній раді підписано Угоду з ПФУ про співпрацю у селі Балівка

15.04.2024 11:18
177 Новини

12 квітня 2024 року у приміщенні Слобожанської селищної ради підписано Угоду про співпрацю щодо відкриття у с. Балівка віддаленого робочого місця з питань надання пенсійних послуг. У заході взяли участь: перший заступник начальника ГУ ПФУ в Дніпропетровській області Леся Неклеса, начальник відділу обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) Віра Підодвірна, секретар Слобожанської селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради  Світлана Вусик, начальник відділу соціального захисту населення – Оксана Яремчук.

Створення належних умов обслуговування громадян та якісне надання послуг є пріоритетним напрямком в роботі соціального захисту населення. Селищна рада намагається зробити все, щоб надати можливість наблизити надання пенсійних послуг безпосередньо до місця проживання мешканців громади.

«Ми зацікавлені у тому, щоб жителі села Балівка та найближчих населених пунктів громади мали змогу вирішувати нагальні питання з пенсійного забезпечення безпосередньо за місцем проживання, не виїжджаючи до районного центру», - наголосила Людмила Лагода.

Створене віддалене робоче місце допоможе мешканцям громади отримати оперативні та якісні консультації щодо пенсійних питань. Раз на місяць (кожного третього четверга) спеціалісти Пенсійного фонду будуть виїжджати до населеного пункту та здійснювати прийом громадян з питань призначення та перерахунку пенсій, надання субсидій, призначення пільг, видачі пенсійного посвідчення, надання інших інформаційно-довідкових послуг тощо. Із зазначеними питаннями до віддаленого робочого місця у селі Балівка можуть також звертатися мешканці села Партизанське.

«Створення віддаленого робочого місця – яскравий приклад щільної співпраці Пенсійного фонду та органів місцевого самоврядування», – наголосила Леся Неклеса.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org