Новини

У Слобожанській громаді розпочато акцію до Дня довкілля

12.04.2024 16:47
195 Новини

День довкілля, або День навколишнього середовища відзначається в Україні щороку в третю суботу квітня. Ця акція, започаткована в Україні з 1998 року,  полягає в залученні населення до благоустрою та озеленення населених пунктів, пам'ятних місць.  На цей раз свято припадає на 20 квітня – і усі охочі вже можуть долучатися до екологічної ініціативи. 

Сьогодні, 12 квітня, на території села Партизанське відбувся захід «Від екології довкілля - до екології душі». Було наведено порядок на територіях, прилеглих до Будинку культури та місцевої бібліотеки. 

До ініціативи долучилися і у Степовому: староста Степнянського старостинського округу Ніна Болбас, педагогічний колектив Степнянського ліцею та  закладу дошкільної освіти «Сонечко», працівники культури, бібліотеки, представники МЦ «Смарт», ФСР ЦНСП, вогнеборці КЗ «Місцева пожежна команда», а також жителі села. Всі були залучені до прибирання та благоустрою територій рідного Степового. 

Напередодні Дня довкілля, бібліотека села Балівка та МЦ "Смарт" спільно з небайдужими активістами села також доєдналися до акції з благоустрою на території Балівського старостинського округу. 

Учасники акції зібралися біля стели на в'їзді до села, щоб привести до ладу цю важливу візитівку Балівки.

Для забезпечення екологічного благополуччя місцевих жителів, підтримки чистоти і порядку в громаді, поліпшення стану довкілля, покращення благоустрою та озеленення територій населених пунктів після зимового періоду запрошуємо жителів Слобожанської громади долучитися до екологічної акції. Зокрема прибрати та благоустроїти території, смуги відведення автомобільних доріг та вулиць, навести лад у приватних садибах та під’їздах, на вулицях тощо. 
Адже чистота громади – справа спільна. Створимо разом мальовниче та екологічно чисте середовище для життя!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org