Молодь

У МЦ «Смарт» селища Слобожанське відбулася друга зустріч з психологом організації «Action Against Hunger»

12.04.2024 15:46
168 Молодь

11 квітня у МЦ «Смарт» відбулася друга зустріч з психологом організації «Action Against Hunger». Говорили про емоції, як їх розпізнавати і правильно проживати.

Одним із головних аспектів заходу була можливість навчитися впізнавати та розуміти багату палітру емоцій людини. Роздивляючи запропоновані   картинки та аналізуючи емоційний вплив зображень на учасників, кожен здобував навички кращого управління своїм емоційним станом. Практичні заняття, спрямовані на подолання тривожності в стресових ситуаціях, допомогли молоді оволодіти способами знаходити в собі внутрішню силу та спокій у складні та кризові моменти життя.

Завершальною частиною заходу стала цікава гра з мотивуючими фразами, яка допомогла засвоїти ключові принципи емоційної стабільності та психологічного самовдосконалення.

Зустріч стала ще одним важливим кроком у зміцненні емоційної стійкості та психологічного благополуччя молоді. Завдяки інтерактивним методам та практичним вправам, учасники отримали не лише знання, але й  дієві інструменти для активного управління своїм емоційним станом. Це стане в пригоді у їхньому подальшому особистісному та професійному розвитку.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org