Молодь

Молодіжний центр «СМАРТ» взяв участь у зустрічі представників молодіжних центрів

11.04.2024 14:41
138 Молодь

10 квітня на базі Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації зібралися представники молодіжних центрів Дніпропетровщини з метою обміну ідеями та найкращими практиками на тему української національної та громадської ідентичності. Серед учасників був і Молодіжний центр «СМАРТ».

Під час зустрічі команди молодіжних центрів обговорювали широкий спектр питань, пов'язаних зі становленням та розвитком молодіжних ініціатив. Особлива увага була приділена заходам, спрямованим на підтримку патріотизму, розвиток талановитої молоді та збереження культурної спадщини України. Учасники ділилися досвідом та кращими практиками в цій сфері, спільно шукали ефективні шляхи вирішення проблем.

Під час презентації «СМАРТ» презентував свої успішні проєкти та ідеї, спрямовані на активізацію молодіжного руху та розвиток місцевої громади. Серед них були програми соціальної адаптації, проєкти з підтримки талановитої молоді та ініціативи з підвищення її освітнього рівня.

Зустріч також стала платформою для обговорення потенційних спільних заходів та проєктів між різними молодіжними центрами. Учасники обмінялися думками щодо можливості співпраці та вирішили створити мережу для обміну досвідом та підтримки один одного.

Захід став важливим кроком у співпраці молодіжних центрів Дніпропетровщини. Він підтвердив необхідність подальшої взаємодії для досягнення спільних цілей щодо розвитку молодіжного руху в регіоні.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org