Культура

У бібліотеці селища Слобожанське відбулася творча зустріч із письменницями

11.04.2024 10:10
184 Культура

У бібліотеці селища Слобожанське відбулася творча зустріч із письменницями

10 квітня у бібліотеці селища Слобожанське відбулася чергова творча зустріч з письменницями. Цього разу до своїх читачів завітали Еліна Заржицька та Олена Швець-Васіна. Захід відбувся за підтримки Слобожанського центру культурних послуг та Слобожанської мистецької школи.

Як завжди, творча вітальня Слобожанської бібліотеки стала своєрідним культурно-мистецьким майданчиком для усіх учасників зустрічі. Жваве емоційне спілкування між авторками та читачами, обмін думками, запитання та іноді досить несподівані відповіді, насолода від самої атмосфери, яка панувала у читальній залі, – так стисло можна описати цю подію.

Під час творчої програми золота письменниця України, членкиня Національної спілки письменників України, громадська діячка пані Еліна Заржицька та пані Олена Швець-Васіна - поетеса, композиторка, культорганізаторка, членкиня редколегії міжнародного літературного альманаху «Форум», щиро ділилися своїми творчими доробками.

Олена Швець-Васіна співала, грала на фортепіано, продемонструвала відеоролік на воєнно-патріотичну тематику, читала свої вірші та гуморески. Еліна Заржицька розповіла про роботу над своїми творами для молодших читачів – «Легенди про козаків» та «Пригоди динозаврів», а також про книгу «Лікарі й біологи». А звідки ж з’являються ідеї для творів? За словами письменниць, це можуть бути життєві колізії, спогади про щось цікаве або незвичайне і ще багато чого, що приховує творча підсвідомість людини.

Стало вже доброю традицією творчих зустрічей у бібліотеці радувати гостей вітаннями від Слобожанської мистецької школи. Цього разу для гостей заходу інструментальний дует у складі викладачки Вікторії Богменко та учениці Ксенії Іванової виконав пісню «Зацвіла в долині».

На радість читачам письменниці подарували Слобожанській бібліотеці та філіям у селах Балівка та Партизанське деякі свої книги, серед яких – і збірки поезії. Охочі могли взяти у Еліни Заржицької та Олени Швець-Васіної автографи та на згадку про захід сфотографуватися з письменницями.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org