Спорт

Слобожанська волейбольна команда здобула І місце у відбірковому етапі Чемпіонату ГО ДТО ВФСТ «Колос»

08.04.2024 16:36
140 Спорт

6 квітня в м. Підгородне пройшов відбірковий етап Чемпіонату ГО ДТО ВФСТ «Колос» з волейболу під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед  дівчат 2009-2010 р.н. збірних команд  сільських, селищних та міських територіальних громад Дніпропетровщини. За підтримки КЗ ССЦФЗН «Спорт для всіх» Слобожаньску громаду представляла дівоча волейбольна команда КЗ «ДЮСШ ССР» під керівництвом тренера Святослава Дубовиченка.

 Відбірковий етап змагань був розподілений на 6 зон і проходив в різних населених пунктах: у селищах Межова та Царичанка, у селах Вербуватівка, Надеждівка, Болтишка  та у місті Підгородне.

Разом зі Слобожанською командою участь у заході взяли спортсменки з Підгородненської, Губиниської, Іларіонівської, Обухівської, Новопокровської та Славгородської громад. Боротьба наочно довела: усі суперниці мають високий рівень професійної підготовки і не здадуться так просто!

Слобожанська громада показала найкращий результат –  посіла І місце в своїй зоні. Дівчата продовжують тренування, адже попереду фінальна частина змагань, що пройде 27 квітня. Вітаємо учасниць команди: Марію Чернову, Аліну Волошину, Дарину Кононенко, Софію Волошину, Поліну Карпенко, Ольгу Сингаївську, Марту Ліпську та Софію Петреченко  з перемогою та бажаємо успіхів в наступних змаганнях.

Виховуємо здорову молодь і прямуємо до нових перемог разом!

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org