Новини

У Слобожанській селищній раді відбулося засідання комісії щодо перейменування вулиць

05.04.2024 15:32
294 Новини

5 квітня в Слобожанській селищній раді відбулося засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд, розташованих на  території Слобожанської селищної територіальної громади.

У ньому взяли участь секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, заступниця селищного голови Олена Вергейчик, старости сіл Олександрівка, Балівка та Степове, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств Слобожанської громади.

На території Слобожанської територіальної громади визначено 16 вулиць та провулків, пов’язаних з країною-агресором чи історією російської імперії та СРСР, назви яких підлягають перейменуванню, а також приведенню до стандартів української мови.

Громадське обговорення тривало протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення інформаційного повідомлення. За цей період 84 мешканці громади взяли участь в обговоренні зазначеного питання, шляхом електронного голосування, а також 155 - шляхом анкетування в письмовій формі.

Під час засідання відбулося підведення підсумків громадського обговорення. Члени комісії обговорили можливі варіанти перейменування вулиць та розглянули результати громадського голосування. Пропозиції щодо перейменування вулиць Слобожанської громади надалі будуть винесені на засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org