Освіта

Учениця Слобожанської початкової школи виборола ІІІ місце у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика

05.04.2024 10:58
144 Освіта

Учениця 3-Б класу Слобожанської початкової школи Єлизавета Талоконова виборола І місце у ІІІ (обласному) етапі Конкурсу і продовжила боротьбу за перемогу в останньому, IV (всеукраїнському) етапі. Він відбувся у березні. За рішенням журі Конкурсу Єлизавета Талоконова посіла призове ІІІ місце.

 Одним із важливих завдань вчителя початкових класів є пошук, розкриття і подальший розвиток нахилів, задатків, обдарувань дітей, які тільки починають свій шлях у світ знань. Саме в цьому віці важливо, щоб зернятка талантів, закладених природою, проросли, дали міцні пагони і в майбутньому розквітли і дали гарні плоди.

Вчителі Слобожанської початкової школи залучають своїх учнів до участі у різноманітних конкурсах. Одним із наймасовіших і найулюбленіших став Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, який проводиться щорічно вже упродовж 24 років. Неодноразово учні Слобожанської початкової  школи ставали переможцями і призерами різних етапів Конкурсу.

Ліза надзвичайно допитлива, має різносторонні інтереси. Добре навчається, багато читає, любить майструвати, малювати. Вона весела, доброзичлива і на все має свою думку. А ще Ліза любить українську мову за її красоту і милозвучність, робить  перші спроби пера - складає вірші. А прищепили дівчинці любов до рідної мови, прагнуть розвинути таланти дитини її батьки і вчителька Вікторія Семеренко.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org