Освіта

В Олександрівському ліцеї пройшла зустріч з метою військово-професійної орієнтації учнів

03.04.2024 15:31
194 Освіта

На базі Олександрівського ліцею Слобожанської селищної ради 3 квітня 2024 року представниками Дніпровського РТЦК та СП було проведено зустріч з випускниками Олександрівського та Любимівського ліцеїв з метою військово-професійної орієнтації учнів. Надзвичайно змістовною і цікавою була розповідь майора Миколи Миколайовича Талалая про вищі військові заклади України, а також коледжі, в яких можна здобути різні військові професії.

Діти дізналися більше про вибухонебезпечні предмети (міни, гранати), про зброю, яку мали змогу розібрати та скласти назад, про  військовий одяг, що можна було одягнути на себе.

Дуже важливим у наш воєнний час є вміння надати першу медичну допомогу, тому школярі уважно спостерігали за кожним рухом військового парамедика. Із захопленням випускники пробували запустити дрон, і це у них вийшло.

Дякуємо відділенню рекрутингу  та комплектування Дніпровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за військово- професійну орієнтацію випускників.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org