Новини

Відбулося засідання робочої групи з питань підтримки, реабілітації та інтеграції ветеранів війни та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни в Слобожанській громаді

03.04.2024 11:56
131 Новини

29 березня у Слобожанській селищній раді відбулося засідання робочої групи під головуванням секретаря селищної ради (виконкому) Людмили Лагоди. У заході взяли участь 13 представників робочої групи.

Було розглянуто низку важливих питань. Зокрема – про медичну реабілітацію ветеранів війни, захисників та захисниць України та членів їх сімей; про можливість та доцільність створення в громаді ветеранських просторів; про необхідність розвитку фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їх сімей в громаді.

Вирішено: протягом ІІ кварталу поточного року створити ветеранський простір за адресою: вул. В. Сухомлинського, 54Б та розробити Положення про ветеранський хаб. А також – підготувати списки дітей пільгової категорії; розмістити у закладах освіти інформацію щодо відшкодування витрат на оздоровлення дітей пільгової категорії, на отримання закордонного паспорту за рахунок місцевого бюджету; розглянути можливість забезпечення безбар’єрного доступу до Алеї пам’яті для вшанування Героїв; запланувати заходи по підтримці, реабілітації та інтеграції ветеранів війни та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни у Слобожанській громаді.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org