Освіта

Вихованка дошкільного підрозділу Партизанського ліцею стала переможицею у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

03.04.2024 10:27
155 Освіта

Єва Стародубець, вихованка старшої групи «Калинка» дошкільного підрозділу «Івушка» Партизанського ліцею, взяла участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір» на тему «Дерево життя» у номінації сценічний костюм «Яблуня – дерево Перемоги». Дівчинка стала призеркою, здобувши ІІІ місце.

Єва - талановита вихованка, яка завжди активно бере участь у різноманітних заходах, як на рівні дошкільного підрозділу, так і на всеукраїнському.

Призове місце у конкурсі вкотре доводить креативність та наполегливість не лише активної учасниці та її батьків, а й згуртованість педагогічного колективу, який підтримав родину Єви на рівні підготовки до конкурсу. Головним «образом» костюму стало дерево яблуні, адже  це символ відродження та сподівань на краще. Дерево символізує життєдайну силу природи та нашу волю, мрію в безтурботне, мирне життя дітей вільної України.

Бажаємо Єві не зупинятися на досягнутому та розвивати свої творчі здібності для підкорення вершин творчості. А педагогічному колективу –продовжувати плідно працювати та втілювати оригінальні ідеї для формування талановитих особистостей.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org