Новини

В Олександрівці відбулася виїзна нарада з представниками Слобожанської селищної ради

02.04.2024 16:01
157 Новини

2 квітня в селі Олександрівка пройшла робоча нарада з представниками керівництва Слобожанської селищної ради. На зустрічі були присутні: перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов, секретар селищної ради (виконкому) Людмила Лагода, староста Вікторія Акімова, представники закладів освіти, культури та адміністратори місцевого ЦНАПу.

Одним з найважливіших аспектів розвитку Слобожанської територіальної громади є визначення проблемних питань кожного з населених пунктів та шляхи їх вирішення.

Сьогодні представники Слобожанської селищної ради завітали до Олександрівського старостинського округу задля обговорення важливих питань щодо його життєдіяльності. Зокрема було розглянуто теми розвитку культурної сфери, роботи позакласних гуртків Будинку культури села Олександрівка, філії МЦ «СМАРТ», бібліотеки та спортивних секцій КЗ «ССЦФЗН «Спорт для всіх». Окрему увагу було приділено низці питань у галузі освітньої сфери.

У центрі уваги залишається ветеранська політика. Це насамперед підтримка військовослужбовців та їх сімей, допомога в оформленні пільг та виплат, створення на території громади ветеранських хабів та психологічна реабілітація. Місцеві спеціалісти озвучили складності, з якими стикаються під час роботи, та отримали консультації щодо можливих шляхів вирішення проблемних питань.

Староста Вікторія Акімова подякувала за візит та наголосила про важливість таких зустрічей.  

Лише спільними зусиллями можливий розвиток громади. «Головне – вміти чути один одного та підтримувати», – зазначив перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов.

Дивитися всі новини
Cайт
працює в
тестовому режимі,
зауваження направляйте
на пошту info@bissoft.org